Eerdere opnamen van V-KING STUDIOS

  • Klaudia CzerwinskaKlaudia Czerwinska
  • Rebecca BinkhuysenRebecca Binkhuysen
  • MulletMullet
  • Skere HerenSkere Heren
  • Television's Most Popular Art InstructorsTelevision's Most Popular Art Instructors
  • ChristineChristine
  • Adamas InloophuisAdamas Inloophuis
  • V-KING's 24/8V-KING's 24/8
Klaudia Czerwinska

Klaudia Czerwinska

Klaudia kwam naar V-KING STUDIOS voor het opnemen van een aantal drumcovers. De geluidsopnamen, de mixen en mastering werden verzorgd door door V-KING STUDIOS. De video opnamen werden door Klaudia zelf gemaakt en gemonteerd.

Klaudia Czerwinska

Rebecca Binkhuysen

Rebecca Binkhuysen

Singer-songwriter Rebecca Lydia kwam naar V-KING STUDIOS voor het opnemen van een drietal van haar nummers. De opnamen, het mixen en masteren werden verzorgd door door V-KING STUDIOS.

Rebecca Binkhuysen

Mullet

Mullet

De Haagse rockband Mullet kwam naar V-KING STUDIOS voor het opnemen van hun eerste album "Down With The Ship". Het album werd opgenomen, gemixt en gemasterd door V-KING STUDIOS.

Mullet

Skere Heren

Skere Heren

De band Skere Heren uit Zaanstad speelt een combinatie van hiphop en rock en won de derde prijs in de InHolland popprijs en kreeg hiermee een dag studiotijd bij V-KING STUDIOS. Zij namen hun nummer "Kijk & Luister" op bij V-KING STUDIOS en ook het mixen en masteren werd door V-KING STUDIOS gedaan.

Skere Heren

Skere Heren - Kijk & Luister sample by V-King Studios
Television's Most Popular Art Instructors

Television's Most Popular Art Instructors

De Haarlemse band Television’s Most Popular Art Instructors speelt punk met reggae en funk invloeden en kwam voor opnamen voor hun 7 inch plaat naar V-KING STUDIOS. De plaat werd opgenomen, gemixt en gemasterd door V-KING STUDIOS.

Television's Most Popular Art Instructors

Television’s Most Popular Art Instructors by V-King Studios
Christine

Christine

Christine kwam een aantal covers zingen bij V-KING STUDIOS. Het opnemen van de zangpartijen, het mixen en masteren werd gedaan door V-KING STUDIOS.

Christine by V-King Studios
Adamas Inloophuis

Adamas Inloophuis

Het Adamas inloophuis biedt ondersteuning aan mensen met kanker en hun naasten. Voor de dvd "Hé, moet je kijken" kwamen zij met een groep kinderen een bewerking van Jan Smit's "Leef Nu Het Kan" opnemen. V-KING STUDIOS verzorgde hiervoor de zangopnamen, het mixen en het masteren.

http://www.adamas-inloophuis.nl

V-KING's 24/8

V-KING's 24/8

Ter viering dat V-KING STUDIOS haar deuren heeft geopend, is er een 24 uur durende opnamen marathon gehouden met 8 verschillende bands.

V-KING'S 24/8 by V-KING STUDIOS